Intersnack, d. o. o.

Novice

Prejeli smo zlato EcoVadis oceno

EcoVadis je Intersnacku podelil zlato EcoVadis oceno za prispevek pri ustvarjanju pozitivnega učinka - prigrizek za prigrizek. 

Prejeli smo zlato EcoVadis oceno.

Minilo je manj kot leto dni od lanskoletnega prvega ocenjevanja, ko smo prejeli srebrno oceno. Sedaj smo prejeli zlato oceno.  

To je omogočilo Intersnacku, da je uvrščen med 5 % najbolje ocenjenih podjetij na svetu in med 3 % najbolje ocenjenih podjetij, ki delujejo v industriji hrane in pijač!

V letošnjem letu smo naredili napredek na področju okolja, delovne sile in človekovih pravic. Ponovno smo blesteli tudi pri trajnostnem oskrbovanju. 

 

 

 

Zakaj nam je pomembno?

Podjetja moramo delovati širše, razmišljati moramo o našem vplivu in se vključiti v dejavnosti, ki imajo korist za vse naše deležnike. Pregovor pravi: "Nemogoče je upravljati to, kar ne moremo izmeriti." Pri tem nam je v pomoč EcoVadis. Kot neodvisen ocenjevalec pomaga analizirati organizacijsko umerjetnost k trajnostnem delovanju in vpliv, ki ga ima na družbo.  

Ocena EcoVadis pokaže, kako učinkovito podjetje vključuje načela trajnosti na štirih ključnih področjih:

  • okolje;
  • delo (zaposleni) in človekove pravice;
  • etika (poštena poslovna praksa);
  • trajnostna oskrba oz. nabava.

 

Izjemen dosežek!

Zlata ocena EcoVadisa je dokaz, da smo na pravi poti, ker delamo oprijemljive, merljive korake k izgradnji boljšega poslovanja z uvajanjem trajnosti v celotno dobavno verigo in nenazadnje v celotni naši dejavnosti.

Za nas "prigrizek za prigrizek" pomeni, da ustvarjamo zaupanje pri naših partnerjih in potrošnikih.