Intersnack, d. o. o.

Naše blagovne znamke

Od mednarodnih legend do lokalnih favoritov

Potrošnikom nudimo široko izbiro prigrizkov: čipse, palčke, pokovko, oreščke ter edinstvene specialitete. Zastopamo prepoznavne blagovne znamke na slovenskem trgu. To so Chio, Kelly's, Soletti, POM-BÄR in ültje.

Odkrijte Intersnackove blagovne znamke

Chio Logo

Družina Opel je leta 1962 začela s proizvodnjo krompirjevega čipsa v Nemčiji. Besedo "Chio" sestavljajo začetnice imen družinskih članov Carlo, Heinz in Irmgard von Opel. Danes lahko ljubitelji Chio proizvodov v več kot 15 državah po Evropi uživajo ne samo v čipsih, ampak tudi v tortilla čipsih, pokovki in drugih okusnih prigrizkih.

POM-BÄR Logo new

POM-BÄR medvedki so bili prvič predstavljeni kupcem leta 1987. Njihova priljubljenost med otroki se je hitro širila in postali so najbolj priljubljen prigrizek. POM-BÄR medvedki so pelet proizvod. Postopek izdelave je podoben kot pri proizvodnji testenin, vendar so sestavine drugačne.
Pri nas so na voljo POM-BÄR medvedki original, z okusom sira, kečupa, kisle smetane ali pice.

ültje Logo

Podjetje ültje je leta 1867 ustanovil Alfred Russel. Prvi arašidi, ki so se prodajali pod to blagovno znamko, so se pražili v kraju Emden. Blagovna znamka ültje, ki ima že več kot 150 letno tradicijo, nudi atraktivno in moderno linijo oreščkov. Linija se nenehno širi, saj se ji pridružujejo novi, inovativni proizvodi. Za ültje proizvode je značilna visoka raven kakovosti. Oreščki pa so primerni za vsako priložnost in vse okuse.
Ljubitelji oreščkov lahko uživajo v praženih in soljenih arašidih, nesoljenih arašidih, mešanicah oreščkov, pistaciji, študentski hrani itn.

Kelly`s Logo

Leta 1955 je ameriški major Howard Morse Kelly skupaj z avstrijskim podjetnikom Herbertom Rastom ustanovil "American Popcorn Company". Deset let kasneje se je podjetje preimenovalo v Kelly G.m.b.H. in to ime se je ohranilo vse do danes.
Pri nas je Kelly's blagovna znamka prisotna predvsem v pokovki in arašidih.

Soletti Logo

Zgodovina blagovne znamke Soletti se je začela pisati leta 1949 v pekarni Zach v Feldbachu v Avstriji. Prestice so bile eden prvih proizvodov, pečenih v tej pekarni. Ker je bila ročna izdelava prestic zamudna, so začeli razmišljati, kako bi proizvedli čim več naenkrat. Pripravili so posebno testo in izdelali pečene prigrizke v ravni obliki. Tako so nastale palčke. Družina Zach je nato želela poimenovati te nove prigrizke. Palčke so posuli s koščki soli, zato so jih želeli poimenovati "Saletti". G. Zach je bil bolj všeč naziv "Soletti", saj so jo palčke spominjale na sonce v Italiji. In tako je bil izumljen naziv Soletti.
Soletti proizvode predstavljajo pečeni prigrizki, kot so palčke, prestice, krekerji, ribice ..