Intersnack, d. o. o.

Odgovornost do

zaposlenih

Ponosni smo, da smo del mednarodne ekipe, ki ima več kot 14.000 zaposlenih. 

An Intersnack employee

Verjamemo, da zagotavljanje priložnosti našim zaposlenim, da izkoristijo svoj polni potencial, ne poveča le njihovega splošnega zadovoljstva in sreče, ampak tudi nam pomaga zmanjšati izgube in izboljšati proizvodne procese.

Odgovornost do zaposlenih je pomembna vrednota naše filozofije in kulture. Trdo delamo, da bi bili dober delodajalec, kar nam pomaga pritegniti in obdržati najboljše talente. Predvsem si želimo, da bi bili vsi zaposleni ponosni, da so del skupine Intersnack, in da čutijo lastništvo nad tem, kar počnejo. V ta namen je lastništvo zaposlenih sestavni del našega delovnega sistema.

Ključni poudarki

Ponosni smo tudi na to, da nas ljudje izberejo za svojega delodajalca. Še naprej si želimo zagotavljati, da bo naše podjetje ponujalo odprto, podjetniško, odgovorno in nagrajujoče delovno mesto. Tako vedno dajemo prednost zdravju in varnosti naših zaposlenih, negujemo sodelovalne in nehierarhične kulture, negujemo raznolikost in vlagamo v prihodnost naših zaposlenih s pomočjo razvijanja njihovih talentov z učnimi in razvojnimi priložnostmi.

Illustration Focus Employees

Primeri, kaj smo dosegli do sedaj

> 14.000

zaposlenih

skupaj dela na tem, da proizvodnja naših slanih prigrizkov poteka nemoteno

100 %

dosegamo standard ISO45001

v celoti dosegamo ISO standarde za zdravje in varnost

11

ur

izobraževanja na zaposleno osebo

Razvijanje in spodbujanje naših talentov

Učenje in razvoj sta sestavni del našega dela za spodbujanje lastništva zaposlenih na vseh ravneh in oddelkih. To poteka v različnih oblikah, kot so coaching, spletni seminarji in spletne seje. Vendar pa je naš najprimernejši pristop obsežno usposabljanje na delovnem mestu, saj menimo, da je najboljši način učenja z delom. Z rednimi zahtevami za povratne informacije spremljamo, v kolikšni meri se naši zaposleni počutijo zadovoljni in angažirani.

Illustration Developing and engaging talents

Podpora lokalnih skupnosti

Pri Intersnacku z veseljem vračamo družbi in k temu spodbujamo tudi naše zaposlene. Ponujajo se številne priložnosti za sodelovanje z lokalnimi skupnostmi prek dobrodelnih projektov, v katerih vedno znova sodelujemo.

Illustration Social Community

Odgovornost do zaposlenih | Primeri

Delamo za svoje zaposlene

in ne samo obratno.

Da lahko naši zaposleni vestno in odgovorno opravljajo svoje naloge, podpiramo njihov talent in jih postavljamo pred izzive. To od nas zahteva, da tudi mi delamo za svoje zaposlene in ne samo obratno.

Bird's eye view: Many colleagues in work clothes stand around a table in a meeting room and analyze figures together

Preberi več

A group of three friends enjoying the sun in the city

Odgovornost do potrošnikov

Hands holding freshly harvested potatoes

Odgovornost do okolja

A field at sunset

Odgovornost do družbe