Intersnack, d. o. o.

Odgovornost do potrošnikov

Inovacije

Da zadovoljimo potrebe po boljših prigrizkih.

Lentil Chips

Priljubljenost našega inovativnega prigrizka iz leče se je izkazala za eno največjih gonil rasti specialitet v našem podjetju.

Prodaja te nove zdrave alternative, ki je bila predstavljena pod različnimi blagovnimi znamkami v 11 državah po Evropi, se je leta 2020 povečala kar za 72 % samo v primerjavi z letom prej. Veseli nas, da so potrošniki na podlagi osebnega zadovoljstva ob uporabi in iz lastnih izkušenj izbrali Chio Lentil chips kot Izbran produkt leta 2022. 

Naraščajoče povpraševanje po hranljivih prigrizkih
V Intersnacku smo že pred leti prepoznali naraščajoče povpraševanje po hranljivih izdelkih. Anders Andersson, direktor raziskav in razvoja naše znamke Estrella na Švedskem, pojasnjuje, kako je zaradi tega razvoja začel delati na novem izdelku. »Pred desetimi do petnajstimi leti se je zelo malo ljudi, razen majhnega števila obiskovalcev fitnesa, zavedalo količine beljakovin, ki so jih zaužili. To se je spremenilo in zdaj se zanimajo tudi druge skupine potrošnikov."

Intersnack Illustration

"Zdrave opcije bi morale biti tako dobre, in ne samo skoraj tako dobre, kot drugi izdelki. Pri okusu ne sklepamo kompromisov."

Anders Andersson, direktor (raziskav in razvoja), znamka Estrella, Švedska.

Estrella Brand Chips Bag

"Začeli smo iskati druge zdrave sestavine z visoko vsebnostjo beljakovin. Poskusili smo številnih različne alternative, kot so fižol, grah in chia, a so vse imele grenak priokus. Na koncu smo izbrali lečo. Zakaj? Ker ima poleg visoke vsebnosti beljakovin odličen okus, če se pomeša z našimi edinstvenimi okusi."

A bowl filled with dry red lentils stands on a wooden plank.

Manj maščob, odličen okus

Prigrizek iz leče predstavlja bolj zdravo opcijo, saj vsebuje 40 % manj maščob kot klasični čips. Ne glede na to, kako zdravi so izdelki, je odličen okus ključnega pomena, kar pojasnjuje, zakaj je naš prigrizek iz leče tako priljubljen. V pripravi pa je še veliko več podobnih inovativnih izdelkov!

Chickpea chips in a bowl on the table, next to it a small bowl with hummus

Odgovornost do

potrošnika

Trudimo se za še bolj zdrave in še okusnejše prigrizke. Neprestano delamo na tem, da bi bili naši produkti bolj zdravi in bolj naravni, tako da zmanjšujemo delež maščob, soli, sladkorja ter nepotremnih aditivov in alergenov. 

Več primerov trajnostnega razvoja

A woman with pink bobble hat sits in front of a bush with macadamia fruits

Makadamija

Podpiramo male kmete v Republiki Malavi.

View of a hand, holding a sign with a recycling logo

Embalaža

Z boljšo embalažo prispevamo h krožnemu gospodarstvu.

Bird's eye view: Many colleagues in work clothes stand around a table in a meeting room and analyze figures together.

Delamo za svoje zaposlene in ne samo obratno.

Da lahko naši zaposleni vestno in odgovorno opravljajo svoje naloge, podpiramo njihov talent in jih postavljamo pred izzive.