Intersnack, d. o. o.

Informacije o varstvu osebnih podatkov na spletni strani www.intersnack.si

Podjetje Intersnack, d. o. o. na tem spletnem mestu nudimo informacije o naših blagovnih znamkah in proizvodih. Izredno pomembno nam je varstvo osebnih podatkov in usklajenost z zakonskimi zahtevami.

V nadaljevanju vam želimo na kratko predstaviti načine ravnanja z osebnimi podatki, ko obiščete našo spletno stran. Naslednje informacije se nanašajo izključno na spletno stran www.intersnack.si ter njene podstrani. Izjava o varstvu podatkov ne velja za spletna mesta, ki so povezana s to spletno stranjo.

1. Upravljalec osebnih podatkov

Upravljalec osebnih podatkov, v skladu s čl. 4, odst. 7 Splošne uredne EU o varstvu podatkov (GDPR), ki upravlja osebne podatke, je:

Intersnack, Družba za trgovinsko dejavnost, d. o. o.
Brnčičeva ulica 29
1231 Ljubljana - Črnuče
Slovenija
Telefon: +366 (0)1 53 09 260
E-mail: info@intersnack.si

 

Vprašanja v zvezi z varstvom podatkov lahko naslovite na naši pooblaščeni osebi:

  • Darja Škerjanc, darja.skerjanc@intersnack.si
  • Ida Ulčar, ida.ulcar@intersnack.si

 

2. Informacije o postopkih obdelave podatkov ob obisku naše spletne strani

Vaše podatke uporabljamo za namen čim bolj funkcionalne predstavitve naše spletne strani. 


Dnevniške datoteke strežnika

Vsakič, ko obiščete našo spletno stran, nam vaš brskalnik samodejno posreduje vaš IP naslov, datum in čas zahteve strežnika, URL naslov spletnega mesta, ki ste ga obiskali (veljavno ali neveljavno), URL spletnega mesta iz katerega ste dostopali do spletnega mesta, ime zahtevane datoteke, stran, s katere je bila zahtevana datoteka, status dostopa do spletnega strežnika (datoteka je bila prenesena, datoteka ni bila najdena, ukaz ni bil izveden itn.), vrsta in različica brskalnika, operacijski sistem naprave, s katero ste dostopali in količina prenesenih podatkov (v nadaljevanju so to "podatki o dostopu").  

Vaše podatke za dostop potrebujemo za prikaz spletne strani in za zagotovitev varnosti sistema. 

Podatke o dostopu obdelujemo na podlagi zakonitega interesa GDPR (čl. 6, odst. 1, stavek 1, točka f). Vseeno, pa  nam morate posredovati svoje podatke za dostop, če želite dostopati do našega spletnega mesta in uporabljati ponudbe in storitve, ki so vsebovane na spletni strani.  

Podatke o dostopu bodo obdelovani toliko časa, kolikor je potrebno za doseganje zgoraj navedenih primerov obdelave in bodo samodejno izbrisani najkasneje v štirih tednih.  

Lokacija strežnika za obdelavo podatkov je v Hamburgu (Nemčija). 

Vaši podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

3. Analiza uporabe

Ne uporabljamo storitev za analizo uporabniškega vedenja obiskovalcev te spletne strani.

4. Vaše pravice

Kot posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, se lahko kdarkoli obrnete na nas oz. na naši pooblaščeni osebi za varstvo podatkov z neformalnim dopisom za uveljavljanje svojih pravic v skladu z GDPR (kontaktni podatki pod točko 1). Te pravice so sledeče: 

  • Pravica do pridobitve informacij o obdelavi podatkov in kopije obdelanih podatkov (pravica do dostopa, čl. 15 GDPR), 
  • pravica do popravka netočnih podatkov ali dopolnitev nepopolnih podatkov (pravica do popravka, čl. 16 GDPR),
  • pravico zahtevati izbris osebnih podatkov in, če so bili osebni podatki javno objavljeni, obvestiti druge upravljalce podatkov o zahtevi za izbris (pravica do izbrisa, čl. 17 GDPR),
  • pravico do omejitve obdelave podatkov (pravica do omejitve podatkov, čl. 18 GDPR),
  • pravica do izpisa oz. prejema osebnih podatkov posameznika v strukturirani, splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki, s pravico, da te podatke posredujemo drugemu upravljalcu (pravica do prenosljivosti podatkov, čl. 20 GDPR), 
  • pravica do ugovora obdelavi podatkov na podlagi upoštevanja interesov v skladu z odst. 6, st. 1, točka f GDPR z namenom ustavitve obdelave (pravica do ugovora, čl. 21 GDPR),
  • pravica, da dano privolitev lahko kadarkoli prekličete z namenom prekinitve obdelave podatkov, ki je nastala na podlagi vaše privolitve. Umik privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi predhodnega soglasja za umik (pravica do dostopa, čl. 7 GDPR). 

Prav tako imate pravico, da zoper nas vložite pritožbo pri informacijskem pooblaščencu, če menite, da obdelava vaših podatkov krši GDPR (pravida do vložitve pritožbe pri nadzornem organu, čl. 77 GDPR). To je pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije: 
Dunajska cesta 22
1000 Ljubljana
Slovenija
Telefon: +386 (0)1 230 97 30
Spletni naslov: https://www.ip-rs.si 
E-Mail: gp.ip(at)ip-rs.si

5. Povezave do ostalih spletnih strani

Če naše spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest, izrecno poudarjamo, da nimamo vpliva na njihovo vsebino ali na njihovo ravnanje z vašimi podatki in zanje ne odgovarjamo. Poudariti želimo, da se lahko nekatera podjetja, ki upravljajo s spletnimi strani, nahajajo zunaj EU in da bodo njihovi podatki verjetno obdelani zunaj EU. V teh državah je lahko nižja raven varstva podatkov kot v EU, npr. vaše podatke bi lahko tamkajšnji organi uporabili za nadzor in spremljanje. 

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z našimi informacijami o varstvu podatkov, se obrnite na nas ali na naši pooblaščeni osebi za varstvo podatkov. Kontaktni podatki so na navedeni v točki 1. 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Družba Intersnack, d. o. o. skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Družba Intersnack, d. o. o. na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo na naslovu ec.europa.eu/odr.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št.2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.