Naši proizvodi in sestavine

Edinstven okus in kakovost sta naši konkurenčni prednosti. V proizvodnji uporabljamo samo najkakovostnejše surovine, izbrane sestavine in edinstvene mešanice začimb.

Več o naših proizvodih si preberite s klikom na spodnjih slikah.


Čips

Za izdelavo čipsa uporabljamo najbolj kakovosten krompir. Primerne so le nekatere sorte. Krompir pridelujejo izbrane kmetije v posamezni regiji. Kontrola krompirja se začne že pri gojenju. Po temeljitem pranju in lupljenju se krompir ponovno preveri, če je ustrezne kakovosti.

Vrsto končnega proizvoda (čipsa) določa kako se krompir nareže. Rezine so lahko tanke ali debelejše, gladke ali valovite. Na koncu sledi še samo pečenje in začinjanje rezin krompirja.

Specialitete

Specialitete predstavljajo širok nabor izdelkov. V to skupino uvrščamo tortilla čipse in omake, Chio Big Pep, Chio Taccos, Pom-Bär medvedke ...

Ti proizvodi z različnimi oblikami in sestavinami nudijo najvišji užitek užitek grizljanja. Osnovna sestavina posameznega izdelka je odvisna od samega izdelka. Proizvod je lahko narejen na osnovi krompirja, koruze, pšenice ali ostalih žit.

Pečeni proizvodi

Pečeni proizvodi so narejeni iz kakovostnega testa na žitni osnovi. Po gnetenju se testo zvalja in oblikuje v specifično obliko. Odvisno od same vrste izdelka se ta lahko začini pred ali po pečenju. Lahko se tudi soli ali posuje z raznimi semeni. Zaradi takšnega načina priprave, vsebujejo pečeni prigrizki manj maščob.

Oreščki

Oreščki so bili že od nekdaj pomemben del človeške prehrane, saj so pomemben vir hranilnih snovi. Telo oskrbujejo s pomembnimi vitamini in minerali. Ker vsebujejo malo nasičenih maščobnih kislin, imajo pozitiven učinek na zdravje. Naši oreščki izvirajo iz različnih držav po svetu. Dobavitelji oreščkov so skrbno izbrani, saj nam je kakovost surovin izjemno pomembna. Ko oreščke prejmemo v proizvodnjo, so ti še v lupini. Nato se šele začinijo in pripravijo za prodajo.