Začelo se je v letu 1994 ...

Začetki našega podjetja segajo v leto 1994, ko smo vstopili na slovenski trg z blagovno znamko Chio. Tudi podjetje se je takrat imenovalo Chio, d.o.o..
Leta 1998 smo ponudbo obogatili za izdelke blagovne znamke Wolf. Obe blagovni znamki sta kmalu utrdili svoj položaj na področju slanih prigrizkov. Blagovna znamka Chio je postala prepoznavna za čipse, medtem ko je Wolf predstavljal palčke, prestice, ribice Goldfischli in Pom-Bär medvedke. V kasnejšem obdobju sta se obe blagovni znamki okrepili in združili pod blagovno znamko Chio, ribice Goldfischli in medvedki Pom-Bär pa sta bili samostojni blagovni znamki.

Jeseni leta 2007 smo slovenskim potrošnikom predstavili blagovno znamko ültje, ki predstavlja paleto najrazličnejših visoko kakovostnih oreščkov in mešanic oreščkov ter arašidovo maslo.

Po priključitvi avstrijskega podjetja Kelly k skupini Intersnack, smo v okvir našega prodajnega programa leta 2009 sprejeli še blagovni znamki Kelly's in Soletti. Obe blagovni znamki sta bili na našem tržišču že prisotni pred samo pripojitvijo. Pod blagovno znamko Kelly's ponujamo čipse, pokovko, oreščke, flipse, surovo koruzo, itd. Soletti pa predstavljajo pečeni proizvodi, kot so prestice, palčke, krekerji, mešanice slanega peciva in drugi pečeni prigrizki. 

Blagovna znamka Magic Pop je prešla pod naš prodajni program v letu 2014. Tudi ta blagovna znamka je bila na našem tržišču že prisotna s široko izbiro koruze za pripravo pokovke v mikrovalovni pečici.