Nagradna igra "Chio keš vulkan"

Organizator nagradne igre je Infonet media, d. d., pokrovitelj nagradne igre je Intersnack, d. o. o.

Nagradna igra je na sporedu vsak dan od vključno 9. 3. do trenutka, ko je v programu ugotovljen pravi znesek oz. do vključno največ 29. 3. 2019 v programu Radia 1, prijave se sprejemajo vsak dan od 6. 3. do zaključka nagradne igre.

Radio 1 v vulkanu, ki je oblikovan kot steklen valj, postavi na ogled določeno vsoto denarja. Vulkan je na ogled na naslednjih lokacijah v času, ko so odprti trgovski centri, v katerih se nahaja vulka. Lokacije so na voljo v prilogi.

Poslušalci se lahko za sodelovanje v nagradni igri prijavijo tako, da izpolnijo obrazec na spletni strani www.radio1.si, v katerega vpišejo svoje ime, priimek, regijo, kraj in poštno številko bivanja, telefonsko številko, leto rojstva, elektronski naslov ter znesek, za katerega menijo, da je na ogled v vulkanu. Enaka mehanika prijave velja tudi za obiskovalce trgovskih centrov, ki imajo na vseh lokacijah promocije možnost dostopa do spletne strani www.radio1.si, kjer lahko vnesejo svojo prijavo.

Znesek denarja, ki je postavljen na ogled v vulkanu, je v naprej določen s strani uredništva Radia 1. Kuverta, v kateri je naveden pravilni znesek, pa je zapečatena ter overjena in hranjena pri notarju do konca nagradne igre.

Tekmovalci oz. sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni igri ne bodo vključili v noben SMS klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS sporočil.

Zmagovalec nagradne igre je upravičen do zneska denarja, ki je na ogled v vulkanu, v BRUTO vrednosti. Nagrada ni prenosljiva ali zamenljiva.

Več o nagradni igri je na voljo tukaj.