Nagradna igra Chio keš stena

Od 4. 3. do vključno 24. 3. 2017 poteka na območju Slovenije nagradna igra Chio Keš stena.

Organizator nagradne igre je Infonet media, d. d., pokrovitelj je Intersnack, d. o. o. Nagradna igra bo na sporedu vsak dan v času trajanja nagradne v programu Radia 1 med 6.00 in 18.00 uro, prijave se sprejemajo vsak dan od 4. 3. do vključno 24. 3. 2017.

Nagradna igra bo potekala v etru Radia 1 in v določenih Mercatorjevih trgovinah (seznam je objavljen na spodnji povezavi).

 

Poslušalci Radia 1 ali obiskovalci Mercatorjevih trgovin morajo ugotoviti iskano vsoto denarja. Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

 

Radio 1 postavi na ogled steno, ki je oblikovana kot steklena vitrina. V tej steni je določena vsota denarja. Stena je ogled na določenih lokacij v času, ko so odprti trgovski centri, v katerih se nahaja stena.

Vsak poslušalec ali obiskovalec trgovskih centrov lahko preko spletne strani www.radio1.si odda napoved iskane vsote denarja. Odda se lahko največ eno prijavo na dan. V primeru, da na posamezen dan vseeno odda več prijav, ki vsebujejo različne zneske denarja, za katerega menijo, da je postavljen na ogled v steni, se za sodelovanje v nagradni igri upošteva prva prijava v posameznem dnevu. Vse prve prijave posameznega dne s strani posameznega poslušalca ali obiskovalca trgovskih centrov so veljavne in se upoštevajo do konca nagradne igre.

Producent lahko, v času trajanja nagradne igre, večkrat dnevno med 6. in 18. uro naključno izbere enega izmed poslušalcev, prijavljenih v nagradno igro in ga pokliče. Izbrani poslušalec bo povezan s studiem Radia 1 in zaprošen za odgovor. Če se poslušalec ne javi v roku 15 sekund oz. je linija zasedena, se izbere in pokliče drugega poslušalca. Nagradna igra se predčasno zaključi, če poslušalec v programu Radia 1 pove pravi znesek, ki se nahaja na steni.

Organizator nagradne igre 24. 3. 2017 ob 17.00 uri razglasi zmagovalca, to je poslušalec oz. obiskovalec trgovskega centra, ki je ob prijavi v nagradno igro navedel pravilni znesek denarja. V primeru, da je prijav, ki vsebujejo pravilni znesek denarja več, organizator izvede žreb med vsemi pravilnimi odgovori.

 

Več o nagradni igri si lahko preberete na spletni strani Radia 1.