Nagradna igra Chio keš pečica

Od 20. 2. do 11. 3. 2016 poteka na območju Slovenije nagradna igra Chio Keš pečica.

Organizator nagradne igre je Infonet media, d. d., pokrovitelj je Intersnack, d. o. o. Nagradna igra bo na sporedu vsak dan v času trajanja nagradne v programu Radia 1 med 6.00 in 18.00 uro, prijave se sprejemajo vsak dan od 17. 2. do vključno 11. 3. 2016, dokler ni podeljena še zadnja denarna nagrada.

Nagradna igra bo potekala v etru Radia 1 in v določenih Mercatorjevih trgovinah (seznam je objavljen na spodnji povezavi).

Poslušalci Radia 1 ali obiskovalci Mercatorjevih trgovin morajo ugotoviti iskano 4-mestno kodo. Pravilna koda jim prinese denarno nagrado. Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Poslušalci in obiskovalci Mercatorjevih trgovin se lahko prijavijo za sodelovanje v nagradni igri na dva načina:

(1) Sodelovanje v nagradni igri na terenu, in sicer v določenih trgovinah Mercator bodo postavljene Chio Keš pečice. Poslušalci lahko vsak dan trajanja nagradne igre na lokaciji izpolnijo spletno prijavnico in vtipkajo 4-mestno kodo. Če bo koda pravilna, se bo pečica odklenila sama, poslušalec, ki mu bo to uspelo, bo nagrajen z denarno nagrado.

(2) Poslušalci se lahko za sodelovanje v nagradni igri prijavijo na spletni strani Radia 1 tako, da izpolnijo spletni obrazec s svojimi podatki ter vnesejo 4-mestno kodo.  Vsi ti poslušalci bodo sodelovali v dnevnih žrebanjih za sodelovanje v etru Radia 1. Če bodo v etru navedli pravilno 4-mestno kodo, bodo prejeli nagrado.

Pravilnik nagradne igre je tukaj.

Več o nagradni igri si lahko preberete na spletni strani Radia 1.